Door middel van onderstaand formulier meld u zich, (opnieuw aan omdat we een toestemmingsverklaring van U moeten hebben ) aan als lid van de Huurders Belangen Vereniging Voerendaal.

Lidmaatschap is geheel gratis.

Alle velden. (met uitzondering van e-mail) zijn verplicht om in te vullen.. Huurdersbelangenvereniging Voerendaal.

Met het invullen van en akkoord geven van dit formulier bevestig ik mijn lidmaatschap van de Huurdersbelangenvereniging Voerendaal.

En verklaar ik de toestemmingsverklaring te hebben gelezen en begrepen. ( Lidmaatschap is geheel gratis. )

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag informeren over de vereniging. Zoals de algemene ledenvergaderingen en andere belangrijke zaken. (zoals bijvoorbeeld informatie van de woonbond). Vergaderingen en voor u als huurder met van Van Hier Wonen van belangzijnde informatie.

Met dit formulier geef ik. (verder: ondergetekende),

 


  Vul onderstaande 4 letters/cijfers in:
  captcha

   

  De Huurdersbelangenvereniging Voerendaal (verder: verenging) toestemming om gegevens over mij te verwerken en mij als lid van de Huurdersbelangenvereniging Voerendaal te registreren. Ik geef de vereniging toestemming om de volgende gegevens te verwerken:

  *Naam, adres en woonplaatsgegevens aangevuld met de geboortedatum en eventueel het e-mailadres. ( niet verplicht maar wel gewenst )

  Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven beschreven reden. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken.

   


   

  Het lidmaatschap van de vereniging HBV is GRATIS
  Het Bestuur.
  – ”Conny Demas – Possen”
  demaspossen@ziggo.nl
  Mob:   06-10191210

  Voor verdere informatie. ”Conny Demas – Possen” demaspossen@ziggo.nl


  U kunt als huurder gratis lid worden van de HBV, Was u voor juni 2018 al lid, dan vragen wij u nogmaals dit lidmaatschapsformulier in te vullen. Dit In het kader van de wet op privacy. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG is het belangrijk toestemming aan ons te verlenen om uw gegevens in ons ledenbestand op te nemen.


  Lidmaatschap kunt u aanvragen op onze web site. www.hbv-voerendaal.nl of vraag een formulier aan bij een van onze bestuursleden.


  Heeft u vragen, reacties, suggesties of opmerkingen? Stuur via ons contactformulier een e-mail. Wij trachten binnen 48 uur te reageren.
  (indien u wilt dat uw vraag spoedig wordt beantwoord, raden wij u aan telefonisch of per e-mail contact op te nemen)

  Het Bestuur.
  – Voorzitter ”Conny Demas – Possen”